Home

Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste Nieuws

Intervest Offices & Warehouses zet haar groei in de logistieke sector voort met de aankoop van een logistieke site van Property Match

15 - 05 - 2017

Intervest Offices & Warehouses zet haar groei in de logistieke sector voort met de aankoop van een logistieke site van Property Match

Eerste stap in Nederland, conform strategisch groeiplan
Met de aankoop van het moderne logistiek complex van 13.300 m2 in Tilburg, zet Intervest Offices & Warehouses (hierna Intervest) haar eerste stap in Nederland, conform haar strategisch groeiplan. Dit groeiplan is gebaseerd op een heroriëntering in de kantorenportefeuille en een uitbreiding van de logistieke vastgoedportefeuille in België, Nederland en Duitsland. Deze aankoop is het eerste pand dat de gereglementeerde vastgoedvennootschap aankoopt in Nederland. Hiermee volgt zij haar strategie om haar actieradius uit te breiden in een regio van 150 km rond Antwerpen.

 

 

Lees verder

Transformatie kantoor naar onderwijslocatie gestart

05 - 04 - 2017

Transformatie kantoor naar onderwijslocatie gestart

Het Property Match pand De Blécourtstraat 1, in Eindhoven wordt getransformeerd. Huybregts Relou uit Son is gestart met de verbouwingswerkzaamheden. Het pand wordt volledig aangepast aan de onderwijsbehoeften van School 23 en het Ster College, beiden onderdeel van het Summa College. Met de transformatie van dit kantoorgebouw naar een schoolbestemming, wordt een duurzame oplossing voor het gebouw gerealiseerd.

 

De verbouwingswerkzaamheden omvatten een uitbreiding door het dichtbouwen van de onderdoorgang, upgrading en vervanging van de E- en W-installaties en het aanpassen en vernieuwen van het inbouwpakket voor de onderwijsfunctie. Daarnaast wordt het terrein rondom het gebouw volledig heringericht.

 

Het pand, gelegen aan de rondweg ten oosten van het centrum van Eindhoven, heeft een oppervlak van ruim 5.000 vierkante meter met 120 eigen parkeerplaatsen. Vanaf augustus 2017 wordt hier School 23, een school voor voortgezet onderwijs voor anderstaligen, middelbaar beroepsonderwijs op niveau 1 en trajecten om voortijdig schoolverlaten te voorkomen, gehuisvest. Ook de afdelingen Educatie en Inburgering van het Ster College verhuizen mee. Beide scholen zijn onderdeel van het Summa College. Summa College heeft daartoe een huurovereenkomst gesloten met Property Match, met betrekking tot het gehele pand.

Lees verder

 
© Copyright 2017 Property Match
Links | Sitemap | Disclaimer | RSS Feed